perjantai 11. tammikuuta 2013

Multipäivä kaikilla mausteilla

An ordinary friday. Kävin aamulla lääkärissä paniikkihäiriöoireideni takia, jotka ovat palanneet vuosien jälkeen ja kummittelevat  nyt ikävästi. Lääkärin kausaliteetin syyosa oli että joko käytän liikaa alkoholia tai sitten kaikki johtuu geeneistä. Mielenkiintoisia argumentteja, mutta milläköhän rouva ne aikoo perustella? No mutta tulipahan käytyä.

Vauvastani on kasvanut iso tyttö! 

Kelassakin tuli vierailtua, heitin sinne ohimennen työmarkkinatukihakemukseni ja siinä kyytiä odotellessani huomasin viereisessä liiketilassa sijaitsevaan luomutuotekauppa Chagaan. Ensivaikutelmani oli hieman hämmentynyt, en yleensä käy tällaisissa pikkuliikkeissä, mutta saman tien kun astuin sisälle niin ihana tuoksu eri mausteista tulvi nenääni. Löysin liikkeestä myös rauhoittavaa teetä, joka tarttui tietenkin mukaan!


Chagan tunnelmaa

Vaihtelin petivaatteet ja pesin astiat kun pääsin kotiin, palkinnoksi vetäisin villasukat jalkaan, laitoin hyvää musiikkia soimaan ja keitin uutta teetä. Tällä hetkellä soi Jannika B:n hieno Seuraavaan elämään sinkkulohkaisu, naisen levyjulkkareitakin vietetään piakkoin Helsingin Apollo Live Clubilla!

Sorruin ostamaan viimeisimmänkin osan!

Loppupiristykseksi eräs minua naurattanut kommentti suoraan kaikkien rakastamasta Hevostalli.netin foorumista. Ainoa mitä tähän voi sanoa, on että minä en todellakaan kirjoita blogia siksi että saisin tuoda omaa ulkonäköni erityisesti esille. Kaikki eivät voi olla yhtä kauniita ja kauneus edelleen on siellä katsojan silmässä.
" Lähettäjä: Peltilehmä 

Päivämäärä: 9.1.13 22:33:26

Hyeena on aika vitun järkyn näköne "

Niin olen ja voin myös todistaa sen!

 Nyt on tämäkin postaus lyöty läskiksi, ja kaiken lisäksi tahallaan. Mahtavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Kaunis sie kyllä olet! <3
    Liityin lukijaksi :)
    Käy kattoos minun blogia jos halluut!
    www.ulkonakuplasta.blogspot.fi

    VastaaPoista